VeroMetal Zinc

Wil je zink gebruiken in je ontwerp? Onze decoratieve metaal coatings kunnen op alle oppervlakken aangebracht worden. Jij ontwerpt, wij maken het zink… of een ander metaal!

Neem gerust contact met ons op als je een vraag of ondersteuning nodig hebt bij het gebruik van onze design coating van echt metaal, info@verometal.com

VeroMetal® is een vloeibaar, koud verwerkbaar metaal. VeroMetal® breng je gemakkelijk aan middels spuiten, gieten of spatelen op vrijwel elk oppervlak. Naar wens kan de metaalcoating nabewerkt worden bijvoorbeeld door te polijsten, borstelen of verweren.

LET OP:

De afbeeldingen zijn slechts enkele voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden. De grootte en het type project en basismateriaal waarop VeroMetal® kan worden toegepast, zijn eindeloos. De afwerking idem dito, van hoog gepolijst tot een verouderd metaal.
De nummers op de foto’s refereren dan ook NIET aan specifieke unieke monsters die besteld kunnen worden. Het zijn enkel nummers waarnaar verwezen kan worden als referentie, zodat wij weten waar het over gaat.