VeroMetal AquaFill®

“De oplossing voor een exclusieve wand- of vloerafwerking van écht metaal”

Luxueus design & architectuur

Wanden, vloeren of andere elementen met een metalen afwerking. Robuust en authentiek, strak gepolijst en glanzend, of met opvallende textuur. Exclusieve afwerking van uw design voor jachten, hotels, woningen en winkelinrichting. VeroMetal AquaFill® maakt het voor stukadoors mogelijk om bijzondere ontwerpen te realiseren.

VeroMetal AquaFill® metaalstuc

VeroMetal AquaFill® is een metaalstuc van écht metaal, die op nagenoeg ieder oppervlak kan worden aangebracht. Na het aanbrengen heeft VeroMetal AquaFill® alle optische en fysische eigenschappen van het betreffende metaal.

Door het oppervlak te schuren, polijsten, patineren of oxideren ontstaat er een uniek eindresultaat. Een glad glanzend uiterlijk of juist een afwerking met een verouderde en verweerde structuur. Alles is mogelijk met VeroMetal AquaFill®. Elke wand of vloer krijgt een specifieke en karakteristieke metalen uitstraling.

VeroMetal AquaFill® hecht zeer goed op nagenoeg ieder oppervlak. VeroMetal AquaFill® is reukloos, dus na het aanbrengen blijven er geen onaangename geuren achter.

Een afwerking met VeroMetal AquaFill® is gemakkelijk te reinigen en onderhouden. Afhankelijk van de glansgraad kan een oppervlak bij beschadiging gerepareerd worden.

Uitgebreid assortiment

VeroMetal AquaFill® is verkrijgbaar in veel verschillende metalen waaronder messing, brons, koper, ‘goud’, ijzer, nikkel-zilver en zink. Daarnaast is het mogelijk om de basismetalen naar wens te mengen.

De watergedragen metaalstuc kun je op diverse manieren bewerken, bijvoorbeeld borstelen, polijsten en verweren. Elk eindresultaat is uniek. Wil je een eerste indruk van alle metalen en mogelijke afwerkingen? Kijk op bij ‘metalen & finishes’.

Bewezen kwaliteit

Naast ontwerpvrijheid maakt de jarenlange ervaring en de bewezen kwaliteit dat toonaangevende architecten en ontwerpers VeroMetal AquaFill® toepassen.

Het beste bewijs zijn onze spraakmakende en bijzondere projecten, enkele daarvan zijn op de website te vinden onder ‘galerie’. VeroMetal® is bijvoorbeeld gebruikt in het Louvre Abu Dhabi, luxe winkelketens, woningen en superjachten.

Gecertificeerde verwerkers

VeroMetal AquaFill® is uitsluitend binnen te gebruiken voor een breed scala aan toepassingen. Het aanbrengen en afwerken is een arbeidsintensief en complex proces.

Wij streven altijd naar een superieur eindresultaat, voor ieder project gemaakt met VeroMetal AquaFill®. Om dit te bewerkstelligen werken wij samen met een selectief netwerk van gecertificeerde stukadoors. VeroMetal AquaFill® stukadoors zijn goed opgeleid en gekwalificeerd.

Gecertificeerde VeroMetal AquaFill® stukadoors hebben een intensieve training in ons opleidingscentrum gevolgd. De training richt zich op verwerking, aanbrengen en nabewerking van de metaalstuc.

Wij onderwijzen de deelnemers uitvoerig over de talloze toepassingsgebieden en unieke eigenschappen van VeroMetal AquaFill®.  Na succesvolle afronding van de training zijn zij erkend VeroMetal AquaFill® stukadoor.

Downloads