Stuc-applicatie

VeroMetal® is een koud metaalcomposiet dat ook door middel van spatelen aangebracht kan worden op nagenoeg iedere ondergrond. Het metaalcomposiet is geschikt voor zowel binnen- als buiten toepassingen.
 

VeroMetal® producten voor stuc applicatie zijn in zowel watergedragen (VeroMetal AquaFill®) of oplosmiddelhoudende (VeroMetal Filler®) uitvoeringen verkrijgbaar. Verwerking kan met standaard spatel gereedschap.

De VeroMetal® producten bestaan uit drie componenten; metaalpoeder, bindmiddel en harder of activator. Deze samenstelling geldt ook voor de spuitbare versie van VeroMetal®.

 

Het verschil tussen VeroMetal® Filler en VeroMetal® AquaFill is dat het maximale glansniveau bij de Filler producten iets hoger is. Daarnaast kunnen met VeroMetal® Filler dikkere 3D-texturen gemaakt worden in vergelijking met de VeroMetal AquaFill®.
 

Kijk in onze Galerie voor enkele voorbeelden

“VeroMetal AquaFill® vernieuwd en uitgebreid!”

–   Gemakkelijk toe te passen  

–   lange open tijd  

–   maximale metaalglans

VeroMetal AquaFill® is een compleet systeem met vele verschillende metalen wandafwerkingen.

“De totaaloplossing van écht metaal voor een exclusieve afwerking van wand, vloer of elk ander oppervlak”

Ja, ik wil graag meer weten over de vernieuwde

VeroMetal AquaFill®

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

  We nemen spoedig contact met je op!

  Luxueus design & architectuur

  Wanden, vloeren of andere elementen met een metalen afwerking. Robuust en authentiek, strak gepolijst en glanzend, of met opvallende textuur. Exclusieve afwerking van uw design voor jachten, hotels, woningen en winkelinrichting.

  VeroMetal AquaFill® maakt het voor stukadoors mogelijk om bijzondere ontwerpen te realiseren.

  De vernieuwde

  VeroMetal AquaFill® metaalstuc

  VeroMetal AquaFill® is een metaalstuc van écht metaal, die op nagenoeg ieder oppervlak kan worden aangebracht. Na het aanbrengen heeft VeroMetal AquaFill® alle optische en fysische eigenschappen van het betreffende metaal.

  VeroMetal® is het enige echte en originele product. Productontwikkeling door onze eigen R&D, samen met vooraanstaande stukadoors resulteerde in de vernieuwde VeroMetal AquaFill® met een nog mooier eindresultaat.

  Makkelijker te verwerken, een langere open tijd

  Het product is nu nog gemakkelijker te verwerken en heeft een langere open tijd. Dit geeft je ruim de tijd om elk oppervlak het gewenste eindresultaat te geven. VeroMetal AquaFill® hecht zeer goed op nagenoeg ieder oppervlak. VeroMetal AquaFill® is reukloos, dus na het aanbrengen blijven er geen onaangename geuren achter.

  VeroMetal AquaFill® is een compleet systeem door de toevoeging van VeroMetal AquaFill® Primer. De korte droogtijden zorgen ervoor dat je snel achter elkaar kunt doorwerken.

  Altijd een uniek resultaat

  Door het oppervlak te schuren, polijsten, patineren of oxideren ontstaat er een uniek eindresultaat. Het bewerkte oppervlak kan tot een zeer hoge, ongeëvenaarde metaalglansgraad geschuurd worden.

  Een glad glanzend uiterlijk of juist een afwerking met een verouderde en verweerde structuur. Alles is mogelijk met VeroMetal AquaFill®. Elke wand of vloer krijgt een specifieke en karakteristieke metalen uitstraling.

  Een afwerking met VeroMetal AquaFill® is gemakkelijk te reinigen en onderhouden. Afhankelijk van de glansgraad kan een oppervlak bij beschadiging gerepareerd worden.

  Frits Kool:

  “Als Stuc Design Center willen wij onze klanten iets bijzonders aanbieden qua afwerkingen. We passen veel decoratieve technieken toe, en we werken dan ook graag met VeroMetal AquaFill®. Je kunt er enorm veel texturen en structuren mee creeëren. Ook is de glansgraad, in vergelijking met andere metalen, echt heel erg hoog. Dat vinden we heel belangrijk, want over het algemeen vinden onze klanten dat heel erg mooi. Onze klanten zijn dan ook altijd enthousiast over het eindresultaat.”

  Frits Kool van Stuc Design Center Frits Kool

  Uitgebreid assortiment

  VeroMetal AquaFill® is verkrijgbaar in veel verschillende metalen waaronder messing, brons, koper, ‘goud’, ijzer, nikkel-zilver en tin. Daarnaast is het mogelijk om de basismetalen naar wens te mengen.

  De watergedragen metaalstuc kun je op diverse manieren bewerken, bijvoorbeeld borstelen, polijsten en verweren. Elk eindresultaat is uniek. Wil je een eerste indruk van alle metalen en mogelijke afwerkingen? Kijk op bij ‘metalen & finishes’.

  Frits Kool:

  “VeroMetal® is gewoon heel ver met de ontwikkeling van metalstuc. Ze blijven het product constant verbeteren en ze zoeken elke keer naar de beste materialen. Wij zijn altijd op zoek naar unieke en nieuwe producten met de beste kwaliteit. Wij merken dat de metalstuc van VeroMetal® van een ander niveau is. VeroMetal AquaFill® springt er voor ons echt bovenuit qua kwaliteit. Daarom werken wij met VeroMetal AquaFill®.”

  “Onlangs wilde onze klant, stichting Pharus, een liftschacht met metaal af laten werken. Er was echter geen metaalbewerker bereid om het project uit te voeren, ze vonden het allemaal te moeilijk om te realiseren. Met VeroMetal AquaFill® is het ons wél gelukt om de liftschacht te voorzien van een unieke metalen afwerking.”

  Frits Kool van Stuc Design Center Frits Kool

  Bewezen kwaliteit

  Naast ontwerpvrijheid maakt de jarenlange ervaring en de bewezen kwaliteit dat toonaangevende architecten, ontwerpers en stukadoors VeroMetal AquaFill® toepassen.

  Het beste bewijs zijn onze spraakmakende en bijzondere projecten, enkele daarvan zijn op de website te vinden onder ‘Galerie’. VeroMetal® is bijvoorbeeld gebruikt in het Louvre Abu Dhabi, luxe winkelketens, woningen en superjachten.

  Frits Kool:

  “Voor ons is VeroMetal® echt een fijne partij om mee samen te werken. Ze schakelen snel, je hoeft maar te bellen en het wordt geregeld. Een ander groot voordeel is dat VeroMetal® de kwaliteit en exclusiviteit van hun producten waarborgt. Zo is VeroMetal AquaFill® niet zomaar verkrijgbaar, want VeroMetal® levert alleen aan erkende stukadoors. Men organiseert daarvoor praktijktrainingen waar alle facetten van het werken met VeroMetal AquaFill worden behandeld. Zo heb je als gecertificeerd vakspecialist je klanten iets exclusiefs te bieden, en dat is echt een grote meerwaarde.”

  Frits Kool van Stuc Design Center Frits Kool

  Gecertificeerde verwerkers

  VeroMetal AquaFill® is binnen en buiten te gebruiken voor een breed scala aan toepassingen. Het aanbrengen en afwerken is een arbeidsintensief en complex proces.

  Wij streven altijd naar een superieur eindresultaat, voor ieder project gemaakt met VeroMetal AquaFill®. Om dit te bewerkstelligen werken wij samen met een selectief netwerk van gecertificeerde stukadoors. VeroMetal AquaFill® stukadoors zijn goed opgeleid en gekwalificeerd.

  Gecertificeerde VeroMetal AquaFill® stukadoors hebben een intensieve training in ons opleidingscentrum gevolgd. De training richt zich op verwerking, aanbrengen en nabewerking van de metaalstuc.

  Wij onderwijzen de deelnemers uitvoerig over de talloze toepassingsgebieden en unieke eigenschappen van VeroMetal AquaFill®. Na succesvolle afronding van de training zijn zij erkend VeroMetal AquaFill® stukadoor.

  Downloads