VeroMetal Rose

VeroMetal® Rose heeft een luxe en warme rozeroodachtige goudtint. Eigentijds modern en perfect passend in de huidige tijdsgeest en ontwerpstijlen. VeroMetal® Rose geeft een ontwerp charme en verfijning. Stralende luxe schoonheid.

De look van VeroMetal® Rose kan variëren van een matte tot een hoogglans afwerking, of juist een verouderde uitstraling krijgen door het aanbrengen van een patina. De opties zijn grenzeloos.

Neem gerust contact met ons op als je een vraag of ondersteuning nodig hebt bij het inzetten van onze design coating van echt metaal, info@verometal.com.

VeroMetal® is een vloeibaar, koud verwerkbaar metaal. VeroMetal® breng je gemakkelijk aan middels spuiten, gieten of spatelen op vrijwel elk oppervlak. Naar wens kan de metaalcoating nabewerkt worden bijvoorbeeld door te polijsten, borstelen of verweren.

LET OP:

De afbeeldingen zijn slechts enkele voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden. De grootte en het type project en basismateriaal waarop VeroMetal® kan worden toegepast, zijn eindeloos. De afwerking idem dito, van hoog gepolijst tot een verouderd metaal.
De nummers op de foto’s refereren dan ook NIET aan specifieke unieke monsters die besteld kunnen worden. Het zijn enkel nummers waarnaar verwezen kan worden als referentie, zodat wij weten waar het over gaat.